Schadeverzekeringen - Assurantie- en Financieringskantoor Jac Stel & Zonen VOF

JAC STEL & ZONEN
Assurantie- en Financieringskantoor Jac Stel & Zonen
Ga naar de inhoud

Schadeverzekeringen

Er zijn veel schadeverzekeringen. Verzekeringen waar U wel eens van gehoord hebt of niet.
Alleen een tussenpersoon is de geschikte adviseur voor U die U door de bomen het bos weer kan laten zien.
We leggen het een en ander uit over de meest gesloten verzekeringen. Dit is een algemene uitleg. Iedere verzekering wordt individueel vastgesteld naar Uw wensen maar ook aan de hand van de gegevens die U ons aanlevert.
Hieronder geven wij een overzicht van de onderwerpen op deze pagina.

"Verzekeren is een kunst."

Motorrijtuigen

Auto's, Oldtimers, Motoren, Bestelauto's en Vrachtwagens.
Ze zijn er in allerlei kleuren en maten.
Voor motorrijtuigenverzekeringen geldt dat ook. Welke voor u nu echt de beste is, hangt af van diverse factoren. Zoals de premie, de extra dekkingen in de sfeer van service! Als u aan die onderdelen veel waarde hecht, dan kunt u voor een autoverzekering eigenlijk maar één kant op en dat is naar Ass.- en Fin. Kantoor Jac Stel te Heerlen.   Wij hebben ten eerste de beschikking over een vergelijkingsprogramma voor premies en polisvoorwaarden. Wij rekenen voor U in ieder geval de goedkoopste verzekering uit en kijken ook nog naar de polisvoorwaarden. Natuurlijk blijft de acceptatie van Uw auto voorbehouden aan één van de maatschappijen.

Vooral bij het verzekeren van een nieuwe auto is het belangrijk dat U op de polisvoorwaarden let. Het staat dan meestal buiten kijf dat uw trotse bezit goed verzekert dient te zijn. Een Casco-dekking (All-Risk) is dan zeer zeker niet te versmaden. De nieuwwaarderegelingen lopen bij de verschillende maatschappijen ver uiteen. Bij de een beslaat deze regeling een periode van 36 maanden en bij de ander 60 maanden, terwijl de afschrijvingspercentages duidelijk van elkaar verschillen. Het is van belang dat U op dat moment minder naar de goedkope premie kijkt, maar eerder naar goede polisvoorwaarden. Laat U dan ook goed adviseren.

Bromfietsverzekering

Eén van de goedkoopste bromfietsverzekeringen kunt U bij ons afsluiten.
Bij ons hoeft U nog niets te betalen voor het verhalen van schades of het invullen van een schadeformulier. De keus is aan U. Laat U goed informeren voordat U de verzekering afsluit. Het klaarmaken van een verzekering duurt bij ons nog geen 5 minuten.
Rijwielverzekering

Fietsverzekeringen kunnen overal afgesloten worden. Maar er zijn zelfs maatschappijen die deze soort verzekering alléén accepteren wanneer U meerdere verzekeringen bij die maatschappij hebt lopen. Vaker wordt de fietsverzekering al bij de koop van de fiets afgesloten en zit deze in de totaalprijs van de fiets.
Maar toch is het interessant om eens bij ons een offerte op te vragen, want de voordelen om ook een fietsverzekering bij Uw tussenpersoon af te sluiten zijn erg interessant.
Aansprakelijkheid voor Particulieren
Rechtsbijstand

De aansprakelijkheid voor particulieren (AVP), ook wel de wettelijke aansprakelijkheid genoemd is een verzekering die zeer belangrijk is. Deze verzekering dekt schade die veroorzaakt is aan derden. Dus geen schade die b.v. Uw zoon in Uw huis aan Uw eigen eigendommen aanricht. Wel schade aan visite, of schade aan spullen van een schoolkameraadje. Er zijn heel veel situaties op straat waarin U of Uw gezinsleden kunnen verkeren waardoor U een beroep moet doen op een aansprakelijkheidsverzekering.
Sommige maatschappijen hanteren trouwens nog steeds de Opzichtclausule. De Opzichtclausule is een regeltje in de polisvoorwaarden die regelt dat schade aan spullen die U van een ander te leen heeft, helemaal niet of maar voor een gedeelte verzekerd is.

Ook de Rechtsbijstandsverzekering is een zeer belangrijke verzekering. Deze verzekering bestaat uit vele verschillende mogelijkheden...

Verhaalsrechtsbijstand

Deze verzekering kunt U naast Uw motorrijtuigverzekering, Uw bromfietsverzekering, Uw Fietsverzekering of Uw Aansprakelijkheidsverzekering, op dezelfde polis afsluiten. Hij regelt alléén het verhalen van door U door geen schuld, geleden schade.
Verkeersrechtsbijstand
Als U deze verzekering hebt afgesloten dan kunt U, wanneer U in het verkeer (te voet, op de fiets, in de auto enzovoorts...) schade oploopt rechtsbijstand krijgen.

Gezinsrechtsbijstand

Deze verzekering kunt U op enkele manieren combineren:

  • Verkeer
  • Verkeer, Consument en Wonen (incl. conflicten die met Uw woning of aankopen te maken heeft).
  • Verkeer, Inkomen, Consument en Wonen Huis (incl. conflicten met werkgever en dergelijke).
  • Verkeer, Consument en Wonen, Inkomen en Fiscaal en Vermogen.


TIP: Wanneer U een rechtsbijstandverzekering hebt en U wilt een eigen zaak gaan oprichten zorg dan tijdens dat oprichten ervan dat U Uw rechtsbijstand laat uitbreiden met de zakelijke module, anders krijgt U problemen met de dekking van de polis...

LET OP! U HEEFT in de meeste gevallen vanaf de ingangsdatum 3 maanden wachttijd!! Gaat u van een bestaande rechtsbijstandverzekering over naar een andere maatscahppij dan is de wachttijd niet van toepassing.
Inboedelverzekering
Opstalverzekering
Glasverzekering
Kostbaarhedenverzekering

Eigen haard is goud waard. Dat geldt voor uw huis en zeker ook voor de kostbare inrichting van het interieur. Uw inboedel vraagt dan ook om een prima verzekering. Die dekking biedt tegen veel méér risico's dan alleen brand. En een eigen huis. Steeds meer mensen kiezen ervoor. Vanzelfsprekend vraagt zo'n kapitale investering om een uitmuntende verzekering. Die kunnen wij in vele vormen bieden: Uitgebreide Opstal, Extra Uitgebreide Opstal, de Opstaldekking met alle onheilen en U kunt dit ook nog in combinatie doen met een glasverzekering of de inboedel. Sluit U een woonpakket dan is de premie voor de inboedelverzekering beduidend lager.

Wat Uw sieraad of kunststuk betreft zijn deze niet alleen kostbaar vanwege het bedrag dat u ervoor heeft betaald. Wie zo'n kostbaar bezit plotseling moet missen, merkt vaak dat de emotionele waarde nog hoger is dan de financiële. Pas dan blijkt ook de waarde van een Kostbaarhedenverzekering. Want ook al vergoedt deze verzekering de emotionele waarde niet, de financiële des te meer. Daardoor kunt u uw verloren kostbare bezitting vervangen en de herinnering toch enigszins levend houden. Vaak is dat al een hele troost.


REISVERZEKERING

Wij hebben diverse mogelijkheden wanneer het om een reisverzekering gaat. Hieronder kunt U er één berekenen.
Wilt U voor de reisverzekering een premie uitrekenen en direct afsluiten?

Ga dan naar de volgende link BEREKENING REISVERZEKERING

Definitie van "Verzekeren"

Definitie verzekeren Vastgelegd in artikel 246 WvK. Waarin staat:. Verzekering is een overeenkomst tussen verzekeraar en verzekerde, waarbij verzekeraar tegen ontvangst van premie de verzekerde schadeloos moet stellen bij schade door een onzeker voorval.
INFO
Vioor meer informatie kunt u via onderstaand formuliertje ons een e-mail sturen. Wij reageren binnen 24 uur.
VERZEKERINGEN
Bij ons zit u goed!

Terug naar de inhoud