MKB - Assurantie- en Financieringskantoor Jac Stel & Zonen VOF

JAC STEL & ZONEN
Assurantie- en Financieringskantoor Jac Stel & Zonen
Ga naar de inhoud
Verzekeringen voor het Midden- en Kleinbedrijf

  • Alle verzekeringen handig in één pakket
  • Afhankelijk van de branche, unieke kortingsregeling
  • Maatwerkadvies
  • Concurrerende premies
  • Geen extra kosten bij betaling per maand

Altijd klaarstaan met de beste service
Kwaliteit en een goede service. Het zijn de visitekaartjes van uw bedrijf. Ontwikkelingen in uw branche volgt u op de voet. Omdat u daar uw klanten mee van dienst bent. En omdat nieuwe technieken in uw vakgebied dat van u vragen. De kwaliteit en service die uw klanten van u gewend zijn staan ook bij ONS centraal. Meedenken en zoeken naar oplossingen. Direct hulp als het nodig is. Een uitstekende dekking tegen scherpe premies. Met het op uw bedrijf afgestemde pakket verzekeringen bent u compleet en makkelijk verzekerd.

Alles in één hand
Voor al uw schadeverzekeringen kunt u voortaan volstaan met één pakket. Daarmee heeft u een goed inzicht in uw eigen situatie. Plus de zekerheid dat al uw bedrijfsrisico's in onderlinge samenhang gedekt zijn. U loopt dus geen risico dat iets niet of juist dubbel verzekerd is. Het pakket is precies afgestemd op uw individuele situatie.
U betaald daarvoor nooit te veel.
Uw risico's de baas
Als ondernemer heeft u veel geïnvesteerd. In zaken als inventaris, een kostbare goederenvoorraad of kwetsbare apparatuur. Ondanksalle goede zorgen voor uw bedrijf kunt u risico's echter nooit helemaal uitsluiten. Waterschade aan uw voorraad. Een aanrijding met uw bedrijfsauto. Een inbraak. Wij helpen u zo goed mogelijk met alle bedrijfsrisico's om te gaan.Via het analyseren van uw risico's en het geven van doordachte preventieadviezen. U weet daardoor zeker dat u alleen de noodzakelijke verzekeringen kiest en alle vereiste maatregelen treft.

Unieke premies
Een prettig gevoel dat alle risico's goed zijn afgedekt is heel wat waard. Maar het is ook meegenomen als u daarbij de kosten in de hand houdt. Dat kan bij ons. Met concurrerende premies.U bent dus niet alleen goed maar ook voordelig verzekerd.

Tot uw dienst
Heeft u na het doornemen van deze pagina's nog vragen? Wij helpen u graag verder. Bijvoorbeeld met meer informatie over de voorwaarden en mogelijkheden van het pakket.Of net het doorlopen van uw individuele situatie. Alles uiteraard geheel vrijblijvend. Kom gerust eens praten.
INFO
Vioor meer informatie kunt u via onderstaand formuliertje ons een e-mail sturen. Wij reageren binnen 24 uur.
VERZEKERINGEN
Bij ons zit u goed!

Terug naar de inhoud