Het bedrijf - Ass.- en Fin. Kantoor Jac Stel & Zonen

Ga naar de inhoud

Het bedrijf

Wie zijn wij


Het kantoor wordt bemand door Rob Stel die de buitendienst op zich neemt. Met Rob kunt U een afspraak maken wanneer U Uw verzekeringen wilt laten ordenen of wanneer U geen tijd hebt om tijdens kantooruren naar kantoor te komen. Rob regelt de bemiddeling in hypotheken en de bemiddeling in Onroerend Goed en komt bij U thuis om verzekeringen af te sluiten of adviezen te geven. Ook worden schades door hem bij U thuis geregeld.

Luc Stel staat U tijdens kantooruren (van 9.00 uur tot 17.00 uur) ten diensten. Buiten baliewerkzaamheden houdt hij de gehele administratie van het kantoor bij. Daarnaast sluit hij verzekeringen af, vult samen met U het schadeformulier in, neemt wijzigingen aan (ook telefonisch) en geeft advies over alles wat U wilt weten wat met verzekeringen, geldleningen e.d. te maken heeft. Hij belt o.a. met verzekerings- maatschappijen, tegenpartijen en herstelbedrijven om e.e.a. in goede banen te leiden.

Door de service binnen de schadeafwikkeling, vrijblijvende adviezen en offertes heeft U de juiste assurantietussenpersoon gekozen.

In ieder bedrijf zijn tevreden klanten. Er wordt vaker gezegd:"In jullie heb ik vertrouwen." of "Bedankt voor de snelle afwerking.". Zelfs komt het voor dat het kantoor verrast wordt met een versnapering die een klant komt langs brengen.


Ons kantoor
 045 572 18 66
 
 062 324 91 30
 www.jacstel.nl
 info@jacstel.nl
 Schelsberg 132,

              6413 AG  Heerlen

w ALLE VERZEKERINGEN
w HYPOTHEKEN
w GELDLENINGEN
Terug naar de inhoud