Het bedrijf - Ass.- en Fin. Kantoor Jac Stel & Zonen

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Het bedrijf

Wie zijn wij


Het kantoor wordt bemand door Rob Stel die de buitendienst op zich neemt. Met Rob kunt U een afspraak maken wanneer U Uw verzekeringen wilt laten ordenen of wanneer U geen tijd hebt om tijdens kantooruren naar kantoor te komen. Rob regelt de bemiddeling in hypotheken en de bemiddeling in Onroerend Goed en komt bij U thuis om verzekeringen af te sluiten of adviezen te geven. Ook worden schades door hem bij U thuis geregeld.

Luc Stel staat U tijdens kantooruren (van 9.00 uur tot 17.00 uur) ten diensten. Buiten baliewerkzaamheden houdt hij de gehele administratie van het kantoor bij. Daarnaast sluit hij verzekeringen af, vult samen met U het schadeformulier in, neemt wijzigingen aan (ook telefonisch) en geeft advies over alles wat U wilt weten wat met verzekeringen, geldleningen e.d. te maken heeft. Hij belt o.a. met verzekerings- maatschappijen, tegenpartijen en herstelbedrijven om e.e.a. in goede banen te leiden.

Door de service binnen de schadeafwikkeling, vrijblijvende adviezen en offertes heeft U de juiste assurantietussenpersoon gekozen.

In ieder bedrijf zijn tevreden klanten. Er wordt vaker gezegd:"In jullie heb ik vertrouwen." of "Bedankt voor de snelle afwerking.". Zelfs komt het voor dat het kantoor verrast wordt met een versnapering die een klant komt langs brengen.


Ons kantoor
+3145 72 18 66
+3165 37 08 093
www.jacstel.nl
info@jacstel.nl
Schelsberg 132,

6413 AG  Heerlen

wALLE VERZEKERINGEN
wHYPOTHEKEN
wGELDLENINGEN
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu